crima din țiglari – agresorul a stat cu cadavrul în casă de paști

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din municipiul Sibiu. Bărbatul care și-a ucis prietenul de pahar din cauza unui conflict spontan a stat cu cadavrul în casă timp de trei zile. De Paști, omul s-a mutat în garajul din spatele locuinței, în timp ce trupul neînsuflețit al amicului său zăcea în interior.

O crimă teribilă a avut loc, în Sibiu, pe strada Oslo din cartierul Țiglari, chiar înainte de Paști. Procurorii merg pe ipoteza că totul s-a întâmplat în data de 22 aprilie chiar în locuința inculpatului. Se pare că nenorocirea a avut loc în urma unui scandal pornit pe fondul consumului de alcool.

crima din țiglari – agresorul a stat cu cadavrul în casă de paști
Locul crimei

Sursele Ora de Sibiu spun că agresorul a susținut în fața anchetatorilor că, de fapt, totul s-ar fi petrecut în Vinerea Mare, însă lucrurile nu îi mai sunt atât de clare. El a declarat că s-a ajuns la crimă după ce amicul său de 53 de ani s-a năpustit asupra lui. Ca să se apere, acesta a luat un cuțit și l-a înjunghiat în zona gâtului. „Între aceștia a apărut un conflict spontan, inculpatul declarând că a fost împins de către victimă, apoi a luat un cuțit de pe masă și a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului și a feței, decesul victimei intervenind la scurt timp”, a transmis prim-procurorul Ion Veștemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Individul nu a raportat crima decât după trei zile. În tot acest timp, inclusiv de Paști, el s-a mutat în garajul din spatele imobilului, timp în care cadavrul prietenului său a zăcut în casă. În data de 25 aprilie el și-a făcut curaj și a sunat la 112.

crima din țiglari – agresorul a stat cu cadavrul în casă de paști
Locuința în care s-a petrecut crima

Vecinii agresorului spun că acesta era un om retras și nu era foarte sociabil. El ar fi avut și probleme cu alcoolul, potrivit acestora.

În prezent, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, se află la audieri. El a fost reținut și cel mai probabil va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu