antonio, băiatul care a murit de ziua lui între buia și mihăileni - „în loc de la mulți ani, îți urez drum lin spre cer”

Un accident înfiorător a avut loc, sâmbătă, cu câteva ore înainte de Paști, între localitățile Buia și Mihăileni. Un bărbat de 27 de ani, care s-a urcat beat la volanul unui autoturism, neavând permis de conducere, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului rutier, un tânăr de 17 ani, pasager în mașină, a fost proiectat în afara ei, decedând pe loc. Vestea că băiatul a murit a șocat și îndurerat o comunitatea întreagă. O mulțime de oameni, familie, prieteni și cunoștințe i-au transmis un ultim gând pe rețelele de socializare.

Polițiștii rutieriști au intervenit sâmbătă seara la un accident deosebit de grav petrecut pe DJ 141A, între localitățile Buia și Mihăileni.

A murit de ziua lui din cauza unui șofer beat

Oamenii legii au anunțat atunci că șoferul unui autoturism condus dinspre Buia spre Mihăileni a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, pasagerul dreapta față, un tânăr care sâmbătă ar fi împlinit 17 ani, a fost proiectat în afara autoturismului, suferind leziuni incompatibile cu viața. În mașină, pe lângă șofer, se mai aflau alți doi pasageri. Aceștia, în vârstă de 13 și 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale. Cu toții erau din localitatea Buia.

Cât despre individul de la volanul mașinii, acesta era beat în momentul producerii accidentului. Mai mult, el nu avea nici permis de conducere. Din cauza inconștienței lui, o tragedie a avut loc chiar în preajma sărbătorilor pascale.

antonio, băiatul care a murit de ziua lui între buia și mihăileni - „în loc de la mulți ani, îți urez drum lin spre cer”

„Din verificările efectuate de către polițiști rezultă că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au spus sâmbătă polițiștii.

Ce spun martorii – „Conducea de ceva vreme fără permis”

Evenimentul rutier a fost unul șocant. Mulți oameni au vorbit despre ce s-a întâmplat sâmbătă între Buia și Mihăileni. Un bărbat, martor al evenimentului, a scris, pe rețelele de socializare, că multă lumea știa că individul de la volan circula fără permis de ceva vreme.

„Eu am fost chiar acolo și am auzit și discuția poliției cu șoferul. Se pare că, chiar în urmă cu câteva zile, i-au făcut dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a deține un permis de conducere. Am înțeles de la consăteni că el conducea de ceva vreme fără permis. Mai mult, șoferul era foarte batjocoritor referitor la accidentul pe care tocmai îl provocase și nici nu conștientiza că tocmai a omorât un om”, a spus un martor.

„În loc de la mulți ani, îți urez drum lin spre cer”

Accidentul înfiorător a șocat o comunitate întreagă. Băiatul care a decedat avea doar 17 ani și o viață întreagă înainte. Ziua în care a decedat era chiar ziua lui de naștere. Antonio nu a mai putut să o petreacă cu cei apropiați.

antonio, băiatul care a murit de ziua lui între buia și mihăileni - „în loc de la mulți ani, îți urez drum lin spre cer”
Sursa: Facebook/ Profil Public

Cei care l-au cunoscut au publicat, pe Facebook, zeci de mesaje de condoleanțe familiei. Prietenii băiatului din Buia își aduc aminte cu drag de el.

„Dumnezeu să te odihnească în pace și să întărească Dumnezeu familia ta! Nu îmi vine să cred că ai plecat de lângă noi, că astăzi în loc să îți urez la mulți ani, îți urez drum lin spre cer!”, a spus un amic de-ai lui Antonio. „Dumnezeu să te odihnească în pace, nu îmi vine să cred că ai plecat de lângă noi așa iute. Nu ai apucat să te bucuri de anii ăștia frumoși fra, nu o sa te uităm niciodată”, „Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost un băiat foarte bun și un copil respectuos”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje transmise.

În urma acestui accident rutier, polițiștii sibieni efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu