foto crucea roșie sibiu, ”iepuraș” pentru câteva familii nevoiașe din județ

Crucea Roșie Sibiu este mereu aproape de cei în nevoie. Nu se putea altfel nici acum, înaintea sărbătorilor de Paști. Cu ajutorul câtorva sibieni au dus, din partea iepurașului, mici daruri câtorva familii defavorizate.

Toma este bolnav de diabet, are o pensie de 760 lei, iar soția nu are niciun venit.

Codruța are 55 de ani, își îngrijește singură mama care este imobilizată la pat.

Ștefan are 3 copii care merg la școala, nu are nici un venit, locuiește într-o locuință improvizata pe câmpul de la periferia orașului Sibiu.

Nicușor a fost abandonat de mamă când avea un anișor, îl crește singur tatăl, și acum la cei 12 ani, are carnetul de note plin de FB.

foto crucea roșie sibiu, ”iepuraș” pentru câteva familii nevoiașe din județ foto crucea roșie sibiu, ”iepuraș” pentru câteva familii nevoiașe din județ foto crucea roșie sibiu, ”iepuraș” pentru câteva familii nevoiașe din județ

”Ei sunt o parte din beneficiarii programelor noastre sociale. Ne-am bucurat că am putut trimite Iepurașul la ei cu tichete valorice în preajmă de Paște. Voluntarii noștri inimoși au făcut un tur de forța și au distribuit tichete în localitățile Cristian, Gura Râului, Sărata, Miercurea Sibiului, Turnu Roșu dar și în municipiul Sibiu. Profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor sibienilor care ne sunt alături și pentru a le dori ca Învierea Domnului să-i găsească în pace și bucurie”, spune Raluca Morar,

Ultima oră

Comentariul meu