video unul din cele mai importante momente din istoria junilor sibiului - ”după un festival extrem de greu am fost anunțați că primim vizele de sua”

Viața de artist și mai ales cea de turnee este poate cea mai interesantă și care oferă amintirile cele mai frumoase. Se adună multe astfel de imagini și să o alegi pe cea mai cea e greu. Dar, Silvia Macrea spune că o amintire care îi aduce mari satisfacții ”datează” din anul 2007, atunci când Junii au ajuns în SUA.

Silvia Macrea își amintește cât de greu a fost drumul până la obținerea vizei. ”Tatăl meu a dorit să meargă cu Junii în America, dar a făcut un atac cerebral, a fost operat și nu a mai putut pleca. Apoi eu, în 2007, am avut aceeași ambiție. După cântecele munților, care pentru că a fost în anul Capitalei culturale, a fost foarte greu de organizat, seara pe la 7 ne-au sunat ca a doua zi să fim la Ambasada Americii să ne luăm vizele. Dar până aici a fost drum greu, am așteptat vizele vreo două luni. ele nu veneau pentru că un cod era dictat greșit, da erau gata demult, a fost un proces greu, da am reușit până la urmă. Când ne-au anunțat cred că a fost cea mai fericită seară din viața mea. A fost un turneu memorabil”

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu