video: la un pas de tragedie - o fetiță aproape că a fost spulberată pe trecere în cisnădie

O adevărată tragedie ar fi putut avea loc la începutul săptămânii în Cisnădie. Șoferul unui autoturism a trecut glonț pe lângă o fetiță care pusese piciorul pe trecerea de pietoni și voia să treacă strada. Deși restul participanților la trafic erau opriți la zebră pentru a acorda prioritate pietonilor, individul periculos a călcat pedala și i-a dat tot înainte.

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției o filmare din trafic. Luni dimineața, în jurul orei 11:40, o fetiță aproape că a fost călcată pe o trecere de pietoni din Cisnădie. Un individ aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes înmatriculat în județul Sibiu nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, deși restul șoferilor erau opriți la zebră.

YouTube video

„În cursul zilei de luni am surprins în trafic evenimentul din filmare, fetița de pe trecere aproape fiind spulberată de către conducătorul autovehiculului. Evenimentul a avut loc în localitatea Cisnădie pe strada Grigore Ionescu, la trecerea de pietoni din dreptul străzii Dorului, în jurul orei 11:42”, a transmis cititorul.

Dacă nu s-ar fi oprit pe loc, fetița ar fi fost spulberată de mașina șoferului care gonea cu viteză. Filmarea a fost trimisă de către cititor și poliției și speră că se vor lua măsuri împotriva individului în cauză. „Se circulă haotic pe această șosea, în special prin virajul peste linia continuă”, a mai precizat cititorul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu