sediul vechii primării de pe bulevardul victoriei întră în reparații de aproape 12,5 milioane de lei

Sediul Primăriei de pe Bulevardul Victoriei, cunoscută și ca vechea Primărie, găzduiește Poliția Comunitară, Serviciul Evidența Populației, ghișee la care se pot plăti taxele și impozitele. Clădirea se află în stare de degradare și necesită lucrări ample de reabilitare și modernizare.

Practic, din actuala clădire vor rămâne doar pereții. Și doar aceia de rezistență, pentru că totul va fi dărâmat și înlocuit. camerele vor fi recompartimentate, se va schimba tâmplăria gemurilor, pardoselile. Se vor face lucrări care să stopeze infiltrațiile de apă, iar fisurile din ziduri vor fi reparate. Sistemul electric va fi complet nou, iar încălzirea cu sobe va fi înlocuită cu una cu centrală și calorifere. Sistemul de ventilație va fi modernizat, la fel și grupurile sanitare.

Sistemul de acces va fi schimbat, cel de securitate, iar persoanele cu dizabilități vor avea la dispoziție rampe pentru a le facilita accesul.

Clădirea nu este autorizată din punct de vedere al siguranţei la incendiu, astfel că și aici se vor face lucrări și se vor aduce îmbunătățiri la zi.

Valoarea lucrărilor a fost stabilită la 12.432.212,59 lei cu TVA.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu