regulamentul de acces în zona de agrement de la lacul binder supus dezbaterii - ”în zona de plajă se impune a avea costum de baie„

Mai este puțin până când complexul Lacul Binder se va deschide pentru public, iar pentru ca lucrurile să fie bine puse la punct, cei care își vor petrece timpul liber aici vor fi nevoiți să respecte regulamentul locației. Acesta a fost întocmit, are câteva pagini și este supus dezbaterii publice, așa că orice sibian are adăugiri sau comentarii de făcut, acum este momentul.

Complexul Lacul Binder este format din trei zone:

-Zona de plajă ce include o zonă îmbăiere, delimitată prin balize de activităţi sportive, zonă de relaxare și plajă de nisip. O plajă verde situată pe gradenele înierbate, terenuri de volei pe nisip, loc de joacă pe nisip pentru copii;
-Locul de joacă plutitor amplasat pe lac compus din module gonflabile, cu diferite tipuri de parcursuri, plin de obstacole provocatoare atât pentru copii cât și pentru adulţi
-Zona de agrement sportiv compusă din:
– instalaţie liniară de schi nautic/wakeboard cu 2 stâlpi
– instalaţie circulară de schi nautic/wakeboard cu 5 stâlpi
– zona de caiac/ Stand UP Paddle

Complexul va fi deschis de marți până duminică, iar orarul va fi afișat la intrare și pe internet. După ora 20 orice activitate în interiorul complexului este interzisă, mai puțin plimbările pe alei.

Cei care nu știu să înoate nu au voie să intre în zona sporturilor nautice și nimeni nu are voie să aducă din exterior echipamente sportive. Brățara de acces trebuie purtată pe mână în tot timpul petrecut în complex.

Cei care vor veni aici trebuie să se asigure că nu își pierd bunurile, pentru că nimeni din complex nu va răspunde pentru asta.

Animalele de companie nu își pot însoți stăpânii aici, iar aceștia trebuie să aibă prosop, șlapi și costum de baie dacă doresc să se relaxeze în zona de plajă.

Pescuitul sportiv este permis de marți până duminică între orele 7- 9:30 și 20:30- 23.

Regulamentul este explicit și în ceea ce privește accesul în parcare, unde se spune că este interzis să se circule cu mai mult de 5 kilometri pe oră.

Regulamentul complet se poate consulta AICI, iar cei care au de adus îmbunătățiri sa comentarii, o pot face la adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau letric la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8, până la data de 26 aprilie 2022.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu