marcaje rutiere noi în zona giratoriul de la ramada - cum trebuie să circule șoferii

Primăria a refăcut marcajele rutiere din zona sensului giratoriu din Piața Unirii din municipiul Sibiu la propunerea polițiștilor.

„La propunerea polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu a refăcut marcajele rutiere în zona sensului giratoriu situat în Piața Unirii, scopul fiind acela de a elimina punctul de conflict care exista la schimbarea benzilor de deplasare pentru intrarea în Parcarea Cazarma ‘90”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Astfel, pe sectorul de drum Piața Unirii – strada Andrei Șaguna, conducătorii auto care se deplasează dinspre Bulevardul Corneliu Coposu și intenționează să circule către Bulevardul Nicolae Bălcescu / Parcarea Cazarma 90, vor circula numai pe banda unu, fără să se mai intersecteze cu alte vehicule.

marcaje rutiere noi în zona giratoriul de la ramada - cum trebuie să circule șoferii

Conducătorii auto care intenționează să circule în acceeași direcție de mers, dar circulă dinspre Calea Dumbrăvii, vor pătrunde către Bulevardul Nicolae Bălcescu, direct pe banda a doua (nou creată) și vor continua deplasarea până când marcajul dintre cele doua benzi va permite efectuarea virajului la dreapta (pentru cei care intenționează să intre în Parcarea Cazarma 90).

Ultima oră

Comentariul meu