update accident cu două mașini în agnita - șapte oameni sunt răniți
FOTO: arhivă

Un accident rutier a avut loc joi în Agnita pe strada Mihai Viteazu. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite. Echipajele medicale venite la fața locului asigură asistență victimelor.

UPDATE

În urma accidentului rutier, șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, patru sunt copii.

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale la fața locului unui tânăr de 19 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral și unui minor de 15 ani care acuza dureri în piept și care a fost transportat la CPU Luther Sibiu. La fața locului echipajele SAJ au acordat îngrijit medicale pentru doi adulți, un bărbat și o femeie și pentru 3 minori. Aceștia au fost transportați la CPU Agnita, iar ulterior au fost preluați de ISU Sibiu și transportați cu autospeciala de transport victime multiple: bărbatul la UPU Sibiu, femeia și cei trei minori CPU Luther.

Știrea inițială

Polițiștii sibieni spun că este vorba despre o coliziune între două autoturisme. Unul dintre ele era condus de un tânăr de 18 ani din Coveș, iar celălalt de un bărbat de 47 de ani din Brădeni.

În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite. Ele primesc îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și SMURD venite la fața locului.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și două autospeciale de stingere, în orașul Agnita, pe strada Mihai Viteazu, la un accident rutier dintre două autoturisme. Din primele informații forțele ajunse la fața locului acordă îngrijiri medicale alături de o ambulanță SAJ unui număr de 5 persoane”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident. Traficul rutier pe strada Mihai Viteazu este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu