filmul "the music island" lansat pe 6 mai la cinegold sibiu - cosmin zaharia, regizor și actor în propriul film

Sibienii sunt învitați să vadă lungmetrajul “The Music Island”, în data de 6 mai, la multiplexul Cinegold. Filmul prezintă povestea lui Alex, un tânăr prins în jocul vieții care încalcă toate regulile pentru a uita de trecutul chinuitor. Regizorul este în același timp și personajul principal din “The Music Island”.

Regizorul român Cosmin Zaharia lansează primul său lungmetraj artistic “The Music Island”. În Sibiu, difuzarea filmului se va face în data de 6 mai, doar la multiplexul CineGold. Realizatorul filmului va fi prezent, în 8 mai, la show-ul live susținut de cunoscutul DJ Vlad Odagiu, la Promenada Mall.

filmul "the music island" lansat pe 6 mai la cinegold sibiu - cosmin zaharia, regizor și actor în propriul film

Numele lungmetrajului “The Music Island” este inspirat de la locul unde acțiunea filmului începe, în Ibiza. Filmările s-au desfășurat în patru țări diferite. Ibiza, Londra, Cluj, București și Kavarna – Bulgaria au fost locurile în care filmul a prins contur.

“The Music Island/Insula Muzicii este povestea unui om care prefigurează unde ar trebui să-l ducă viața dar ar putea să nu găsească niciodată mijloacele potrivite pentru a ajunge acolo”, spune regizorul Cosmin Zaharia.

Cosmin Zaharia este scenarist, producător, regizor și actor. În 2010 a absolvit cursurile Facultății de Teatru  și Film, în București, la specializarea Actorie. În perioada facultății a jucat în diverse producții ale Companiei de Teatru Masca, urmând ca după absolvire să se înscrie la programul de master “East 15 Acting School”, din Londra. Acesta a continuat să își dezvolte careiera în Los Angeles, participând la cursuri de coaching în cadrul “Acting&Succes Studio”,  iar mai apoi a partipat la programul British Action Academy

La capitolul actorie, Cosmin Zaharia a experimentat mai multe zone, printre care și cea de stand-up comedy. Pentru a deveni și mai bun în ceea ce face a urmat cursul de comedie al lui Logan Murray, “Stand Up&Deliver”. În cele din urmă a participat la mai multe castinguri pentru diferite roluri, iar cu timpul a realizat că platoul de filmare este locul unde vrea să profeseze. În 2017, a regizat primul scurt-metraj din cariera, urmat de lungmetrajul “The Music Island”, care a avut premiera internțională în 2020.filmul "the music island" lansat pe 6 mai la cinegold sibiu - cosmin zaharia, regizor și actor în propriul film

Pe plan internațional filmul regizorului român a obținut premii în cadrum mai multor festivale, printre care “Best First Time Director”, la Praga, “Best Indie Feature Film”, la Kosice, în Slovacia și premiul de “Best First Time Filmmaker”, la Toronto.

Ultima oră

Comentariul meu