fetiță de trei ani, lovită de o mașină la moșna
foto: arhivă

O fetiță în vârstă de trei ani a fost lovită de o mașină, miercuri, în satul Nemșa din comuna Moșna. Micuța nu era supravegheată de părinți în momentul accidentului.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident rutier produs în localitatea Nemșa, comuna Moșna. O fetiță de trei ani a fost lovită de o mașină.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că un copil de 3 ani din Moșna, nesupravegheat de catre părinți, ar fi fost accidentat de șoferul unui autoturism care se punea în mișcare de pe loc. Șoferul este un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Moșna”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, fetița a fost rănită. Ea a fost dusă la spital în Mediaș, după care a fost transferată la UPU Sibiu.

„Echipajul SAJ a transportat de urgență fetița la CPU Mediaș, de unde a fost transferată la CPU Sibiu cu mai multe contuzii prin accident rutier. Fetița a fost transportată în stare stabilă”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Politiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu