biciclist lovit de o mașină în cartierul arhitecților - a fost dus la spital
FOTO arhivă

Un biciclist în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital, miercuri dimineața, după ce a fost lovit de o mașină, condusă de o șoferiță de 61 de ani, în Cartierul Arhitecților.

Update

Reprezentanții IPJ Sibiu au transmis că, de fapt, biciclistul circula pe drumul secundar și a intrat în drumul județean fără să se asigure.

“Dintr-o eroare de comunicare, pe care ne-o asumam, vă informăm că dinamica de producere a accidentului este următoare: Biciclistul este cel care circula pe drumul secundar, pătrunzând pe drumul județean și intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin miercuri dimineața la un accident rutier produs pe DJ 106C, Cartierul Arhitecților.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că o conducătoare auto în vârstă de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, a pătruns în drumul județean fără să acorde prioritate și a acroșat un biciclist, bărbat în vârstă de 34 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței. „În urma accidentului biciclistul a suferit traumatisme de membru inferior, TCC acut închis și traumatism lombar. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Biciclistul accidentat are dreptul la despagubiri. Informatii la tel.0722437114. Mediator Nicolae Tarcea