șofer lovit de propriul tir la blăjel - s-a dat jos să-l repare - „autotrenul s-a pus în mișcare”
foto: arhivă

Un șofer cetățean străin a fost lovit de propriul autocamion după ce s-a dat jos să repare o defecțiune. Fiindcă nu l-a asigurat corespunzător, TIR-ul s-a pus în mișcare, omul fiind prins între cabină și un stâlp de curent.

Polițiștii rutieri au intervenit la un autoaccident produs în localitatea Blăjel. Potrivit acestora, un bărbat care efectua reparații în afara tirului a fost acroșat fiindcă nu l-a asigurat corespunzător.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul unui autotren a oprit ansamblul în afara părții carosabile pentru a remedia o defecțiune în partea din față a cabinei, nu a asigurat ansamblul, iar acesta s-a pus în mișcare și l-a surprins pe șofer între cabină și un stâlp de susținere a rețelei electrice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, cetățean străin, a fost transportat la spital. „Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Mediaș, conștient și cu multiple fracturi”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu