fetiță de 13 ani din mohu, dispărută - mirela a mai fugit în februarie cu iubitul ei

Poliţiştii sibieni caută o minoră care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Copila are 13 ani, este din Mohu și nu este pentru prima dată când pleacă de acasă. Ea a mai fugit în luna februarie împreună cu iubitul ei.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 18 aprilie, o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în cursul nopții de 18 aprilie a.c., în jurul orei 02:40, fiica sa, GRANCEA MIRELA ADRIANA,  în vârstă de 13 ani a plecat de la domiciliul din satul Mohu, comuna Șelimbăr, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 155 cm, păr șaten cu șuvițe blonde, lungime medie, ochi căprui.

La data plecării, minora purta o bluză albă cu dungi albastre, pantaloni scurți de culoare albă, încălțăminte tip șlapi de culoare albastră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

În luna februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, minora a fugit de acasă pentru prima oară. Și atunci familia a dat-o dispărută. Ea a plecat împreună cu iubitul ei, dat dispărut și el. Poliția i-a găsit atunci la 100 de kilometri depărtare de casă, în Târgu-Mureș.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești minori sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu