copii atacați de urs la marginea satului armeni - băiat mușcat, dus la spital
foto: arhivă

Doi copii, în vârstă de 8 și 11 ani, au fost atacați de un urs la marginea satului Armeni din județul Sibiu. Cei doi au scăpat cu viață, însă unul dintre ei a fost dus la spital, după ce a fost mușcat de scalp și de șold.

Un sibian a sunat la 112, luni, și a anunțat că doi copii au fost mușcați de un urs la marginea satului Armeni. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre copii s-a ascuns în tufiș când a văzut ursul – Câinii l-au alungat

„În urma unui apel venit pe numărul de unic de urgență 112, din partea unui cetățean care semnala faptul că doi copii au fost atacați de un urs la marginea satului, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au intervenit de urgență, cu un echipaj SMURD cu medic, în localitatea Armeni, comuna Loamneș pentru a acorda îngrijiri medicale unor minori în vârstă de aproximativ 8 și 11 ani”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului au fost găsiți cei doi copii. Medicii au stabilit că erau conștienți, cooperanți și stabili. Unul dintre ei a fost transportat la CPU Luther cu plăgi mușcate la nivelul scalpului și șoldului.

Ultima oră

Comentariul meu