sibienii pot admira duminică cele mai frumoase mașini de epocă în piața mare

Sibienii pot admira, în Duminica Floriilor, cele mai frumoase mașini de epocă chiar în centrul orașului. Până la ora 14:00 are loc unul dintre cele mai așteptate evenimente, mai ales de iubitorii de autoturisme vechi, la Retroparada Primăverii.

sibienii pot admira duminică cele mai frumoase mașini de epocă în piața mare

Retroparada Primăverii a revenit la Sibiu. Adevărate bijuterii pe patru roți au fost aduse duminică în Piața Mare a municipiului de pe Cibin încă de la ora 10:00. Sibienii pot veni să le admire, să le fotografieze și să afle detalii despre ele de la proprietarii lor.

„Duminica 17 Aprilie 2022, Retromobil Sibiu dă startul evenimentelor dedicate vehiculelor istorice pentru anul 2022, eveniment ce este denumit generic în calendarul R.C.R. Retroparada Primăverii. Expoziția statică de mașini are loc în Piața Mare din Sibiu, în intervalul orar 10:00 – 14:00, accesul mașinilor urmând a se realiza dinspre strada Mitropoliei”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Retromobil Sibiu.

În centrul Sibiului se află duminică la expoziție doar vehiculele atestate istoric, aparținând membrilor asociației Retromobil. Ploaia și vremea mohorâtă nu i-a ținut pe sibieni în case, astfel că aceștia încep să vină să admire mașinile legendare. Tot în Piața Mare, zilele acestea are loc și Târgul de Paște de la Sibiu. (DETALII AICI).

Ultima oră

Comentariul meu