mașina unui sibian a atras toate privirile la o paradă auto în alba iulia
Sursa: Captură alba24.ro

Sibianul Vlad Stoica, cunoscut pentru că a ajuns milionar în cryptomonede la vârsta de 26 de ani, a făcut furori la un eveniment dedicat pasionaților de mașini modificate în Alba Iulia. Acesta s-a prezentat în Cetatea Alba Carolina cu autoturismul său marca Lamborghini și a reușit să atragă toate privirile.

Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia a găzduit, sâmbătă, un eveniment dedicat pasionaților de mașini modificate. O mulțime de șoferi din toată țara au venit aici pentru a-și prezenta autoturismele. Printre cei prezenți s-a numărat și sibianul Vlad Stoica, care a atras toate privirile cu mașina sa de lux, potrivit alba24.ro.

Printre zecile de mașini modificate, Lamborghiniul galben al sibianului s-a făcut remarcat. Mașina în valoare de aproape 200.000 de euro a fost fotografiată și filmată de aproape toți cei prezenți la eveniment.

CITEȘTE AICI POVESTEA SIBIANULUI VLAD STOICA

Mașina condusă de acesta a fost expusă la Alba Iulia, în cadrul evenimentului „Cars and coffee”, eveniment național dedicat pasionaților de mașini sport modificate.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii