lactatele dau savoare mesei de paști – totul are gust cu produsele de la seviș

Gospodinele încep deja să facă meniul pentru masa de Paști. Nu o să lipsească mielul, friptura aromată, ciorba acrișoară, verdețurile. Toate vor fi delicioase, cu siguranță, dar gustul perfect este dat de micile trucuri. Și de data aceasta gospodinele care le cunosc deja le împărtășesc și altora: produsele Seviș. Da, da, lactatele Seviș desăvârșesc gustul preparatelor din acest an.

Ca la fiecare sărbătoare, de Paști se gătește tradițional. Asta înseamnă ciorbă acrișoară, friptură de miel și nelipsitul grătar din a doua zi de sărbătoare. Rețetele tradiționale sunt bune, nimic de zis, dar gustul trebuie și el adaptat cerințelor. Și pentru fiecare preparat în parte există un produs de la Seviș care îl face și mai savuros.

De exemplu, imaginați-vă masa din dimineața de Paști, după ce toată lumea se trezește. Ouă roșii, verdețuri, puțin drob…perfect se ”asortează” pe platou niște telemea proaspătă de vacă, sau caș…Dar, la fel de bine, de ce nu, produsele maturate cum e cașcavalul cu chimen sau piper, toate de la Seviș, vă dau cel mai bun start pentru o zi perfectă de sărbătoare.

lactatele dau savoare mesei de paști – totul are gust cu produsele de la seviș

Cum nu există niciun motiv ca acestea să nu se afle în farfuria de dimineață, la fel, nu este niciunul pentru care ciorba nu ar trebui dreasă cu smântână, evident, tot de la Seviș.

Și friptura, dar grătarul…mai ales grătarul…ce ar fi el fără mujdeiul de lângă? Și nu orice mujdei, ci ACEL mujdei cu iaurt grecesc, cremos, bun, de la Seviș.
Dar poftele culinare pentru aceste sărbători nu ar fi satisfăcute în totalitate dacă nu s-ar regăsi pe masă și niște plăcinte după rețeta bunicii. Cu verdețuri multe sau cu ceapă și cu brânză de burduf de vacă. Ați ghicit, de la Seviș.

lactatele dau savoare mesei de paști – totul are gust cu produsele de la seviș

Seviș are asul din mânecă atunci când vine vorba despre lactate. Iar acum este momentul să profitați de ele, mai ales că toate sunt 100% naturale. Și nu ar avea cum altfel, din moment ce produsele sunt făcute exclusiv din laptele văcuțelor crescute la firul ierbii, în județul Sibiu.

Cum, nu știți de unde să le cumpărați? Din magazinele Seviș de la :
Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00
Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00
Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00.

Pentru noutăți și informații actualizate permanent despre produsele proaspete de la Seviș, se poate accesa şi pagina de Facebook a producătorului.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu