update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată

Un autoturism și un TIR s-au ciocnit, joi dimineața, la intrare pe Valea Oltului, în zona localității Boița din județul Sibiu. Traficul este complet blocat.

UPDATE 2

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin. Este vorba despre șoferul TIR-ului, care a suferit un traumatism la coloană și despre șoferul mașinii, în vârstă de 54 de ani care a suferit un traumatism de membru superior și atac de panică. Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu.

update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată

UPDATE 1

Traficul rutier s-a reluat pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, iar la ora 10:45 se circula alternativ. Politiștii rutieri sunt la fața locului și recomandă șoferilor să circule cu atenție în zona accidentului rutier.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri s-a stabilit ca șoferul ansamblului TIR, un bărbat de 30 de ani din Arad, circula pe sensul Sibiu – Vâlcea, iar într-o curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat peste o mașină care circula din sensul opus. Acest vehicul era condus spre Sibiu de un bărbat de 54 de ani, din județul Dolj”, spune Welter.

În urma evenimetului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de TIR de 30 de ani. Cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială

update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată

Polițiștii sibieni spun că evenimentul rutier s-a produs la Boița, în accident fiind implicate un TIR și o mașină.

„Traficul rutier este complet blocat în aceste moment pe DN7, km 249-250, în zona localității Boița, ca urmare a producerii unui accident rutier în care este implicat un autotren (TIR) și un autoturism”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată

În urma impactului, TIR-ul s-a răsturnat pe carosabil.

La fața locului se află echipaje ISU Sibiu care acordă asistență medicală victimelor. O persoană este încarcerată.

update foto: accident pe valea oltului la boița, între un tir și o mașină - o persoană este încarcerată

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN7, la ieșirea din Boița la un accident rutier. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere. Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una este încarcerată”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Autoturismul este înmatriculat în județul Dolj.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. buna ziua. Nu s-a reluat nici o circulatie (nici alternativ nici normal). am rugamintea sa va informati din susrse sigure si de incredere. un simplu telefon la politia rutiera ar fi elucidat misterul in care va aflati si ii puneti si pe altii in aceeasi situatie. o zi buna