sute de oameni își iau rămas bun de la femeia omorâtă la mediaș - „avea un suflet minunat și plin de bunătate”

Sute de oameni își iau rămas bun de femeia omorâtă marți în municipiul Mediaș. Toți cei care au cunoscut-o pe Klari, așa cum îi spuneau cei apropiați, îi transmit un ultim gând pe rețelele de socializare. Familia se pregătește de înmormântare.

Medieșeanca avea 74 de ani. Era o femeie minunată și plină de bunătate, așa o descriu cei care au cunoscut-o. Marți după-amiază, a ieșit din casă să ducă gunoiul, dar nu s-a mai întors. Un individ, în vârstă de doar 17 ani, i-a pus cuțitul la gât și a omorât-o. Deși inițial au existat indicii că a vrut să o tâlhărească, adolescentul, care este cetățean german, a declarat în fața anchetatorilor că a omorât-o fiindcă a crezut că este de etnie romă.

Familia femeii este acum în doliu. Nimănui nu îi vine a crede ce s-a întâmplat. Cei apropiați au anunțat, pe rețelele de socializare, că înmormântarea va avea loc în cursul zilei de joi.

Sute de oamenii au scris pe Facebook ultimele gânduri și mesaje de condoleanțe familiei îndurerate. Toate aceste persoane spun că medieșeanca avea un suflet minunat.

„Condoleanțele noastre. S-o ierte Dumnezeu și să aibă odihnă veșnică! A fost un suflet minunat și plin de bunătate”, „Dumnezeu să o odihnească în pace pe Klari și pe voi să vă întărească”, „Dumnezeu să o aibă în paza Lui! Odihnește-te în pace, Klari! Condoleanțe!”, „Nu am cuvinte. Putere vouă tuturor și mângâiere. Dumnezeu să te odihnească în pace, mătușa Clara”, „Sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace pe mama ta”, Odihnește-te în Pacea și Lumina Cerească, dragă Klari. Condoleanțe familiei!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de condoleanțe transmise familiei.

Vă reamintim că femeia a fost omorâtă marți după amiaza de un tânăr în vârstă de 17 ani. Acesta a fugit imediat de la fața locului și a fost prins câteva ore mai târziu la Dumbrăveni, acolo unde locuia de șase ani în plasament, el fiind cetățean german. MAI MULTE DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu