lidl demolează magazinul de pe șoseaua alba iulia - se construiește unul cu etaj
FOTO arhivă

Magazinul Lidl de pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu ar urma să se demoleze, iar în același loc să fie construit un alt magazin, dar cu etaj. Documentațiile de urbanism au fost supuse consultării publice de către autoritățile locale, iar sibienii își pot spune părerea. 

Magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia ar fi cel de-al doilea magazin pe care Lidl îl demolează pentru a construi altul în loc cu două etaje. Primul care va fi demolat este situat pe strada Rusciorului. 

Terenul pe care magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia este construit are o suprafață de 9.314 mp, iar în prezent suprafața imobilului, cu regim de înălțime parter, este de 3.157 mp. Viitorul magazin, după demolare și ridicare, va avea un regim de înălțime P+E (parte și etaj).

lidl demolează magazinul de pe șoseaua alba iulia - se construiește unul cu etaj

În prezent, aici sunt 115 locuri de parcare, iar după renovare se vor amenaja 138 de locuri, dintre care 100 la exterior și 38 acoperite la nivelul parterului. Compania spune că în jurul magazinului vor exista spații verzi și plantate, într-un procent de minim 20% din suprafața terenului. La fiecare patru locuri de parcare, se va planta un arbore, potrivit documentelor de urbanism. 

Ultima oră

Comentariul meu