cisnădian condamnat la închisoare prins de polițiști în timișoara - a furat din case și magazine și a bătut un om

Un cisnădian în vârstă de 30 de ani, condamnat la închisoare pentru 2 ani și șase luni, a fost prins, marți, de polițiști în Timișoara. Acesta se sustrăgea de la executarea pedepsei. Omul e trimis după gratii după ce a furat bunuri dintr-o casă și dintr-un magazin și a bătut un om la Cisnădie.

Acțiunile polițiștilor sibieni de investigații criminale s-au extins marți și în județul Timiș, în municipiul Timișoara, acolo unde, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Timiș, au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Cisnădie, care de la începutul lunii decembrie a anului trecut se sustrăgea executării pedepsei închisorii, încălcând astfel măsura instituită prin mandatul emis de Judecătoria Sibiu.

cisnădian condamnat la închisoare prins de polițiști în timișoara - a furat din case și magazine și a bătut un om

„Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, furt calificat și furt în formă continuată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mai exact, pe parcursul a cinci ani, adică în perioada 2013 – 2018, bărbatul a distrus mai mute bunuri în incinta unei societăți din orașul Cisnădie, a sustras bunuri dintr-o locuință din același oraș și dintr-un magazin din municipiul Mediaș și a lovit o persoană, tot în orașul Cisnădie. În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Ultima oră

Comentariul meu