agenda sportivă a sibiului - fc hermannstadt primește finanțare record - peste 30 de proiecte nu iau niciun ban

Împărțirea banilor pentru proiecte de pe Agenda Sportivă a acestui an vine cu surprize. FC Hermannstadt primește o finanțare record pentru mai multe proiecte. Și către baschet pleacă bani mulți. Asta în timp ce pentru 35 de proiecte, deși eligibile, au rămas fără finanțare.

86 de proiecte au fost depuse pentru finanțare pentru Agenda Sportivă a municipiului Sibiu. Dintre acestea 84 au fost eligibile, adică au primit minimul de 60 de puncte necesar pentru a obține finanțare. Chiar și așa, acum urmează surpriza.

FC Hermannstadt a primit o finanțare record de 1,918,183.20.

Către fotbalul sibian vor fi virate alte sume record. Astfel, pentru 5 proiecte cei de la Asociația Fotbal Club Inter Stars 2020 Sibiu (continuatoarea FC Inter Sibiu) vor primi aproximativ 200.000 de lei. Cei de la Asociația Județeană Fotbal Sibiu vor primi 11.136 de lei pentru un proiect.

Baschetul ”înghite„ și el mare parte din banii agendei sportive. Evident, CSU ia cel mai mult- 1.328.230 de lei pentru trei proiecte. Din acești bani peste un milion de lei vor fi folosiți pentru pregătirea și participarea la competiții naționale.

Asociația club sportiv Alpha Sport Team (baschet)  se află și ea pe lista de finanțare cu 5 proiecte pentru care va primi 208.210 lei.

Banii agendei mai sunt împărțiși și pentru proiecte care vizează competiții de judo, taekwon-do, atletism, carting, tenis sau culturism.

Alte 35 de proiecte, deși eligibile, nu au primit finanțare.

Toate proiectele și finanțarea cordată, AICI.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu