UPDATE FOTO Microbuz cu 12 persoane răsturnat pe DN14, între Mediaș și Brateiu
Foto DRDP Brasov

Un microbuz care transporta 12 persoane s-a răsturnat marți dimineața pe DN14 între Mediaș și Brateiu. cu toții au ieșit din microbuz, dar primesc îngrijiri medicale.

UPDATE Ambulanțele SAJ au transportat la spitalul din Mediaș un tânăr de 15 ani cu TCC acut închis, unul de 17 ani cu traumatism humerus și costal și un alt tânăr de 17 ani cu traumatism de mana și degete.

Echipajele SMURD au evaluat 5 persoane dintre care: un copil de 5 ani, și părinții acestuia care în urma evaluării au refuzat transportul la spital, un bărbat de 62 de ani cu traumatism cranio-cerebral și hematom, transportat la spitalul Mediaș și o femeie de 52 de ani cu traumatism la umăr și dureri lombare transportată la spitalul Mediaș.

UPDATE FOTO Microbuz cu 12 persoane răsturnat pe DN14, între Mediaș și Brateiu UPDATE FOTO Microbuz cu 12 persoane răsturnat pe DN14, între Mediaș și Brateiu

Știre inițială: Din primele informații în microbuz se aflau 12 persoane- 11 adulți și un copil de 5 ani. ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. La fața locului sunt și 2 echipaje SAJ. Forțele intervin în aceste momente pentru evaluarea și acordarea de asistență medicală tuturor persoanelor implicate.

UPDATE FOTO Microbuz cu 12 persoane răsturnat pe DN14, între Mediaș și Brateiu
Foto DRDP Brasov

Un echipaj al Ambulanței a transportat la spital o femeie de 54 ani cu plaga frontala și TCC acut închis.
Al doilea echipaj evaluează alte victime.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor producerii accidentului.

 

Ultima oră

Comentariul meu