video: imagini superbe de pe strada desprinsă din basme - sibiul a înflorit la propriu

Sibiul se mândrește cu o stradă care, în fiecare primăvară, se transformă în cel mai colorat loc din oraș. Situată în apropiere de parcul din Piața Cluj, strada Tudor Vladimirescu este „reședința” a zeci de copaci care, atunci când înfloresc, atrag privirile a o mulțime de trecători surprinși de frumusețea naturii.

video: imagini superbe de pe strada desprinsă din basme - sibiul a înflorit la propriu

Primăvara, strada Tudor Vladimirescu din Sibiu, situată la câteva minute de Piața Cibin, înflorește. Imaginile nu au fost realizate în Japonia, pe faimoasele străzile pline cu cireși sălbatici înfloriți, ci se află aici, la noi, chiar în urbea de pe Cibin.

Copacii cu flori rozalii de pe această stradă înfloresc în fiecare primăvară și îi lasă pe sibieni cu gurile căscate. O minunăție a naturii, ce îi bucură pe cei care ajung aici. Miresmele florilor încântătoare le îmbie simțurile.

video: imagini superbe de pe strada desprinsă din basme - sibiul a înflorit la propriu video: imagini superbe de pe strada desprinsă din basme - sibiul a înflorit la propriu

În această perioadă a anului, strada Tudor Vladimirescu este una dintre cele mai frumoase și colorate străzi din oraș. Din orice unghi ai privi, totul pare desprins din basme. Asta i-a adus și popularitatea în rândul tinerilor, și nu numai, care aleg să-și facă cele mai tari fotografii demne de a fi publicate pe Instagram.

Primăvara și-a intrat cu totul în drepturi, iar în parcurile din municipiul Sibiu se dă un adevărat spectacol. Copacii au înflorit, iarba începe să crească, iar crengile sunt din nou bogate în frunze verzi.

Ultima oră

Comentariul meu