tânăra lovită în plin pe trecerea de pietoni de pe moldoveanu a fost transferată la pediatrie - este în stare stabilă

Adolescenta de 16 ani care lunea trecută a fost lovită în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni, este acum în stare stabilă și a fost transferată la Spitalul de Pediatrie. Tânăra s-a aflat în comă imediat după accident. Salvarea ei a fost intervenția a patru medici care se aflau la fața locului și i-au acordat primul ajutor.

VEZI AICI DETALIILE ACCIDENTULUI

Lunea trecută, în data de 4 aprilie, în timp ce se îndrepta către școală, o tânără de 16 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Moldoveanu și Bucegi. impactul a fost extrem de puternic, totul fiind povestit de medicul neurochirurg Vicențiu Săceleanu, care a fost martor. Acesta, împreună cu alți trei colegi i-au acordat fetei primul ajutor până la sosirea Ambulanței.

CITEȘTE: Tânără de 16 ani accidentată pe Moldoveanu – ”Am văzut-o zburând prin aer. Am fost 4 medici acolo care i-am acordat primul ajutor” 

După accident tânăra a fost transportată la Spitalul Județean, unde a fost internată pe secția de neurochirurgie. A fost ajutată să respire de o mască de oxigen, pentru că se afla într-o semicomă. Pentru că starea ei s-a îmbunătățit a fost transferată la Spitalul de Pediatrie.

CITEȘTE: Starea tinerei lovită pe trecerea de pietoni – Este internată pe secția unuia dintre medicii salvatori

”Pacienta este în stare stabilă, este internată la ortopedie. Va mai rămâne sub supraveghere, dar se va recupera bine”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului, medicul Ioana Mătăcuță.

Accidentul a iscat o serie de discuții despre viteza cu care se circulă pe strada Moldoveanu, fiind o stradă dreaptă. Autoritățile s-au mișcat neașteptat de repede, iar după ce polițiștii au propus montarea unor limitatoare d viteză, comisia de circulație din cadrul Primăriei nu doar că a aprobat, dar a venit șu o propunere în plus. VEZI AICI DETALIILE

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu