sibianul mort în accidentul de luni de pe valea oltului - „oamenii satului îl plâng pe iencuț”

Un sibian este unul dintre cei doi bărbați care, luni dimineața, și-au pierdut viața în accidentul cumplit de pe Valea Oltului. Bărbatul se afla la volanul unui TIR care a intrat în coliziune cu un alt autocamion. Evenimentul rutier s-a petrecut în zona localității Proieni, Brezoi.

Două TIR-uri s-au ciocnit, luni, la primele ore ale dimineții, pe DN7, pe raza orașului Brezoi. La volanul unuia dintre cele două autocamioane se afla un cetățean turc, iar în celălalt TIR era un sibian. Impactul a fost fatal pentru ambii șoferi, ei fiind declarați decedați la scurt timp de la producerea accidentului.

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENT

Sibianul decedat avea doar 43 de ani și era din Cârtișoara. Oamenii satului îl plâng acum pe Iencuț, care a plecat la ceruri pe neașteptate. Sibianul a fost dus în stare gravă la spital, acolo unde a și murit.

„Sincere condoleanțe familiei! Iencuț și-a pierdut viața pe neașteptate, fără vină, într-un accident de circulație pe Valea Oltului. Oamenii satului îl plâng pe Iencuț și ne gândim cu mult amar că și el a fost victimă, ci și alți 2000 de oameni și care pier anual în accidente de circulație din cauza unei foarte proaste infrastructuri rutiere și lipsei de autostrăzi. Odihnește-te în pace, Iencuț!”, este mesajul unui locuitor din Cârtișoara, Laurențiu Dorodici, publicat în grupul de Facebook Cartisoara: povesti, oameni, turism și traditii.

Sute de oamenii au reacționat la postare și au transmis condoleanțe familiei.

În urma accidentului rutier, traficul a fost blocat vreme de mai multe ore. Sute de șoferi au stat pe loc până când carosabilul a fost eliberat. Unii dintre ei spun că au stat chiar și 6 ore pe loc. DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu