video - au început pregătirile pentru târgul de paște la sibiu - "avem cel mai mare număr de expozanți de până acum"

Au început pregătirile pentru Târgul de Paște, din Piața Mare. După trei ani în care nu a mai putut fi organizat din cauza pandemiei, anul acesta vor fi mai mulți expozanți decât de obicei. Peste 50 de căsuțe urmează să fie instalate în centrul Sibiului.

Pentru prima dată la Târgul de Paște, sibienii și turiștii se vor putea plimba cu trenulețul turistic prin oraș. Pe tarabele expozanților se vor găsi produse tradiționale, dulciuri și decorațiuni specifice perioadei pascale.video - au început pregătirile pentru târgul de paște la sibiu - "avem cel mai mare număr de expozanți de până acum"

„Nu am urmărit să fie ceva profund diferit, ideea a fost să îl refacem că de trei ani nu l-am mai făcut. Va fi o paletă de produse destul de tipică și clasică, nu neapărat ceva nou. Avem cel mai mare număr de expozanți de până acum, mai mare decât am crezut noi la începutul anului. Pentru prima dată avem și trenulețul turistic în Piața Mare. I-am dus dorul și cred că și sibienii și turiștii care vin în oraș în această perioadă a anului se vor bucura că zona centrală a orașului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale”, spune Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Paște.

Târgul de Paște se va desfășura în perioada 15-26 aprilie, timp în care sibienii se vor putea bucura de mâncare și obiecte tradiționale.video - au început pregătirile pentru târgul de paște la sibiu - "avem cel mai mare număr de expozanți de până acum"

Zilnic, sibienii și turiștii vor putea vizita târgul între orele 11 și 21.

Zeci de expozanți din toate colțurile țării sunt pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite. Căsuțele vor fi amplasate sub forma unui gigant ou de Paști, așa că o vizită în Turnul Sfatului, pentru o privire de sus ar fi ideală pentru o fotografie de succes pe Instagram.

Cei mici vor găsi o grămadă de lucruri de făcut în Târgul de Paști din Sibiu.video - au început pregătirile pentru târgul de paște la sibiu - "avem cel mai mare număr de expozanți de până acum"

În centrul Târgului vor funcționa pe toată durata evenimentului un carusel, trenulețul pe șine, cei mai mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline iar cei mici se vor putea întrece pe pista de karting adaptată lor. O seară perfectă în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, str. Gheorghe Lazăr și retur. Târgul de Paști din Sibiu a fost organizat pentru prima dată în anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară.

Ultima oră

Comentariul meu