accidentul mortal de pe valea oltului a paralizat traficul - „stăm pe loc de șase ore. e bătaie de joc”

Doi bărbați au murit, luni dimineața, într-un accident teribil petrecut pe Valea Oltului. Tirurile pe care aceștia le conduceau s-au lovit frontal în zona localității Proieni, Brezoi. În urma impactului, aceștia au decedat, iar o a treia persoană a fost rănită grav. Pe ambele sensuri traficul a fost blocat vreme de mai multe ore, iar mare parte dintre șoferii aflați pe drum și-au pierdut răbdarea.

Accidentul de la Brezoi de luni dimineață s-a soldat cu decesul a doi bărbați. Unul dintre ei era român și avea 43 de ani, iar celălalt era cetățean turc și avea 60 de ani. Tiriștii transportau muștar și semințe de floarea soarelui.

VEZI AICI DETALII ȘI IMAGINI DE LA ACCIDENT 

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 06:00, iar de atunci traficul a fost blocat complet. Abia la ora 11:00 a început să se circule alternativ, iar la 13:00 se circula în ambele direcții.

Accidentul rutier a paralizat practic întregul trafic. Pe ambele sensuri, Sibiu – Vâlcea și Vâlcea – Sibiu, o mulțime de șoferi așteptau în mașini. Nici când s-a circulat alternativ mașinile n-au fost urnite din loc. Un cititor Ora de Sibiu, care stă de șase ore în coloană, spune că sunt, probabil, chiar și o mie de mașini, în acest moment, în trafic, pe Valea Oltului.

Unul dintre șoferii decedați era sibian – Vezi aici detalii 

„Stăm de șase ore în trafic, pe Valea Oltului. Nu pot să o scoată la capăt, nu pot să dea tirurile la o parte. Noi suntem tot pe loc, chiar dacă traficul a fost deblocat. Urlă copiii în mașină, nu mai au răbdare. E o bătaie de joc ce se întâmplă! Eu merg spre București. Am plecat la 7 fără 5 din Sibiu, iar acum, la ora 13:00, suntem la 30 de kilometri de Sibiu. Făceam București dus-întors până acum. Copiii nu mai pot. Culmea ironiei, am încercat să îi scoatem afară, la aer, dar plouă. Asta este o arteră a țării pe care ar trebui să fie mereu pregătiți de intervenție. Știu bine că e cel mai anevoios drum din țară, așa că ar trebui să aibă echipamentele necesare să-l deblocheze la nevoie. Cu siguranță coloana se întinde de la Veștem până aici. Nu s-a circulat deloc nici pe sensul nostru, nici pe celălalt, așa că în șapte ore eu zic că s-au adunat 1.000 de mașini la coadă”, spune cititorul Ora de Sibiu.

Polițiștii vâlceni au anunțat, la ora 13:00, că traficul a fost deblocat total și că se circulă pe ambele sensuri.

Ultima oră

Comentariul meu