foto accident grav pe dn 1 - microbuz cu nouă persoane răsturnat la hula bradului

Un grav accident a avut loc duminică seară la Hula Bradului. Un microbuz în care se aflau șoferul și opt pasageri s-a răsturnat. Victimele primesc îngrijiri la fața locului. Din fericire, când au ajuns medicii toți oamenii ieșiseră din automobil.

Cinci bărbați au fost transportați la UPU Sibiu, trei persoane cu traumatisme minore transportate de echipajele SMURD iar două persoane de 45 și 32 de ani transportate de echipajul SAJ.

Celelalte patru persoane au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui microbuz destinat transportului de persoane, condus pe DN 1, direcția Sibiu – Brașov, la km. 292+500m, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se pe carosabil, pe sensul opus de mers. Conducător auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Mureș. Microbuzul are capacitate 8+1, în auto se aflau 8 pasageri, adulți, și conducătorul auto.” A transmis IPJ Sibiu.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B. Împreună cu forțele ISU deplasate la locul accidentului, echipajul SAJ acorda asistenta medicala de urgenta victimelor.”, a transmis Ambulanța Sibiu.

ISU Sibiu intervine cu două echipaje SMURD dintre care o autospecială de transport victime multiple, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere.

Din informațiile primite de la fața locului sunt implicate nouă persoane, toate autoevacuate din microbuz sunt conștiente.

În acest moment, în zonă se circulă alternativ pe câte o bandă.

foto accident grav pe dn 1 - microbuz cu nouă persoane răsturnat la hula bradului foto accident grav pe dn 1 - microbuz cu nouă persoane răsturnat la hula bradului foto accident grav pe dn 1 - microbuz cu nouă persoane răsturnat la hula bradului foto accident grav pe dn 1 - microbuz cu nouă persoane răsturnat la hula bradului

Ultima oră

Comentariul meu