update foto accident la ieșirea din sibiu spre rășinari – o persoană a murit, iar alte două sunt rănite grav

O mașină s-a răsturnat vineri seară pe Drumul Județean 106A, la ieșirea din Sibiu. O persoană a murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă.

“Din păcate, persoana aflată în stop cardio respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. O persoană de sex masculin de aproximativ 18 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu de către e echipajul SMURD policontuzionată în urma accidentului.” a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Un alt tânăr a fost transportat la spital de un echipaj SAJ.

Conducatorul auto si cei doi pasageri, toti barbati, vor fi transportati la spital.

In prezent, sunt in desfasurare cercetari in vederea stabilirii cauzei si circumstantelor care au dus la producerea evenimentului.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD , un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere la ieșirea din municipiul Sibiu, în zona Tropinii Noi, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.La fața locului sunt evaluate medical trei persoane implicate dintre care unei persoane ii se aplică manevrele de resuscitare aflându-se în stop cardio respirator.” a transmis ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu