video viaductul de la tălmăcel de pe autostrada sibiu- pitești, aproape finalizat - o cale de rulare, deja asfaltată

Noi imagini cu viaductul de la Tălmăcel au fost făcute publice. arată ritmul susținut cu care se lucrează, pentru ca acest tronson de drum să fie finalizat în vara acestui an. O parte a fost deja asfaltată.

”A fost finalizată turnarea segmentului 12,în consecință a fost finalizată calea 1 spre Pitești a Viaductului Tălmăcel !
Lucrările la acest obiectiv au continuat cu aceeași viteza cu care ne-a obișnuit constructorul acestui important obiectiv!
Deja au fost demarate activități de demontare a primului cărucior de pe pila ax 30,cărucior ce va fi mutat pe calea cealaltă.Se lucrează intens și la finalizarea armăturilor de pe sistemul de esafodaje dinspre culeea Boita,se lucrează și la mutarea sistemului de esafodaje de pe sensul Pitești,pe sensul Sibiu,în paralel cu cofrarea acestui sistem .Se lucrează cu avans și la zidurile de gabioane atât înspre Boita,cât și spre Sibiu,au continuat lucrările de foraje orizontale pentru drenarea apelor subterane,cât și cele de foraje, pentru piloții forați, necesari stabilizării alunecării dinaintea viaductului”, scrie Adrian Gica, cel care realizează video-urile cu lucrările d ela autostradă.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu