individul care și-a bătut soția până a băgat-o în spital a fost arestat
FOTO: arhivă

O femeie din județul Sibiu a fost bătută de soțul ei până când a avut nevoie de îngrijiri medicale. Chiar și când aceasta a ajuns la spital, individul nu a încetat cu amenințările. Cazul ei nu este unul singular, din păcate. În județul Sibiu există o mulțime de victime ale violenței domestice, care nu știu cum să scape de sub teroarea celor care le-au jurat iubire. Polițiștii sibieni le cer cetățenilor să fie alături de victimele tăcute, să le acorde sprijin și să fie prezenți atunci când au nevoie de ajutor.

Individul care și-a bătut soția până a băgat-o în spital, a amenințat-o, i-a distrus telefonul mobil, iar apoi a condus beat prin Cisnădie, a fost arestat. Acesta va sta în spatele gratiile 30 de zile, până la noi decizii din partea magistraților.

VEZI AICI CE A FĂCUT INDIVIDUL

„Un bărbat a fost ieri (n.red.: miercuri) arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat penal pentru infracțiunile de violență domestică, amenințare, distrugere. Victimă, soția. Dincolo de prezumția de nevinovăție de care beneficiază orice persoană pe parcursul cercetărilor penale, rămâne realitatea crudă a unei femei aflate în spital, lovită, amenințată, în durere, în teamă, în suferință. Fiți alături de victimele tăcute, acordați-le sprijin, fiți acolo când au nevoie!”, transmit polițiștii pe pagina lor de Facebook.

Fenomenul violenței domestice devine îngrijorător la Sibiu. Statisticile polițiștilor nu arată deloc bine. În ultimul parte a anului trecut au crescut atât apelurile la 112 prin care femei agresate cereau ajutorul și în consecință și numărul ordinelor de protecție provizorii emise de polițiști și apoi al celor emise de judecători. DETALII AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu