directorul dsp sibiu, schimbat din funcție - blăguțiu: “nu am de ce sa fiu vesel”
Sursa: Facebook

Directorul interimar al DSP Sibiu, Lucian Blăguțiu, a fost schimbat din funcție cu o lună înainte de expirarea mandatului. Acesta va fi înlocuit de Florin Chetroni, consilierul juridic al instituției.

Lucian Blăguțiu a fost numit la conducerea DSP Sibiu în luna septembrie, după ce fostul director care a asigurat conducerea militară, Daniel Chelcea, a câștigat examenul pentru funcția de manager al Spitalului Județean. de la bun început mandatul lui Blăguțiu a fost interimar, pe o perioadă determinată, care ar fi trebuit să expire peste o lună. Doar că Ministerul Sănătății a hotărât să îl elibereze mai repede din funcție.

”Da, nu am de ce să fiu vesel. Nu știu de ce au luat hotărârea asta, de bine ce a mers instituția în pandemie. Eu fac parte din cei 20 de directori schimbați în țară. Dacă asta e decizia, o iau ca atare. Îmi pare bine oricum pentru ce am făcut, și mă întorc pe postul de inspector șef”, a spus Lucian Blăguțiu.

În locul său a fost numit consilierul juridic al DSP Sibiu, Florin Chetroni. Acesta spune că a fost surprins de decizia venită de la Minister și nu cunoaște detaliile numirii sale. ”Nu sunt membru de partid, mă onorează această numire, dar nu mi s-a spus de ce am fost numit. Pur și simplu am primit un telefon de la Minister, mi s-au cerut niște acte care au fost procesate. Mandatul este pe 6 luni, bănuiesc că s-a dorit o intrare în normalitate, pentru că domnul Blăguțiu este inspector și se întoarce pe post”, a declarat noul director interimar al DSP Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu