se curăță valea săpunului - construcțiile ilegale și grădinile sibienilor desființate
Sursa: Google Maps

Sibienii care au grădini sau au construit garaje pe terenurile de pe Valea Săpunului sunt somați de Primărie să renunțe la ele. Până la finalul lunii terenul trebuie să fie curat, fără vreo construcție sau ceapă verde pe el, altfel municipalitatea va face asta, dar va pune cheltuielile în cârca celor care au ocupat aceste loturi.

”În atenţia deținătorilor de construcții temporare și amenajări grădini pe imobilul-teren, proprietatea Municipiului Sibiu, situat în Sibiu, zona Valea Săpunului, din vecinătatea străzii Siretului, au obligaţia ca, până la data de 30.04.2022, să desfiinţeze construcțiile temporare amplasate fără forme legale în zona Valea Săpunului şi să repuna imobilul-teren mai sus menţionat în situaţia anterioară.

În cazul în care nu elibereaza imobilul-teren în termenul prevăzut de prezenta notificare, vom proceda, conform legislaţiei în vigoare, la desfiinţarea construciilor temporare şi eliberarea imobilului, prin intermediul unei firme specializate, pe cheltuiala persoanelor care au ocupat ilegal această suprafaţă de teren.”, este somația Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu