începe sezonul nunților la sibiu - meniurile se scumpesc și nu se mai găsesc săli libere

La Sibiu începe sezonul nunților cu scumpiri de prețuri de până la 30%. Frenezia de primăvară dă tonul rezervărilor pentru sălile de nunți, care sunt ocupate inclusiv în timpul săptămânii. Mirii care se grăbesc să-și organizez evenimentul pot participa, începând cu data de 8 aprilie la Târgul de Nunți ce va avea loc la Symphony by the Lake.

Anul acesta, la târg vor fi prezenți cei mai importanți furnizori din domeniul nunților atât din Sibiu, cât și din țară.  Saloane cu rochii de mireasa, atât din Sibiu, cat si din țară, bijuterii, costume bărbați, cofetarii, flori decor, foto-video, bar mobil, invitații, 360 videobooth, limuzine si multe alte servicii vor fi prezente cu oferte si reduceri de nerefuzat.

Târgul propune o gamă variată de produse, fiind prezenți peste 50 de expozanți, care vor aduce pentru vizitatori peste 1500 de modele de rochii de mireasă, dar și multe alte produse din categoria decorațiuni, gastronomie, servicii foto-video.

În Sibiu, Salon Galileo îi așteaptă pe tinerii care își plănuiesc marele eveniment cu multe oferte de nerefuzat. Miresele pot cumpăra sau închiria rochiile de mireasă, iar în cazul închirierii rochia poate fi schimbată oricând dorește mireasa fără costuri suplimentare. De asemenea, prețul de închiriere la rochiile de mireasa conține și bonusuri, pe care comercianți le vor prezenta în magazine.

 

Meniurile de nuntă – mai scumpe cu până la 30% față de anii trecuți

Restaurant Majestic oferă o gamă de servicii pentru organizarea tuturor tipurilor de evenimente, având și oferte special pentru zilele de duminică.

„Cererea pentru rezervarea sălilor de nuntă este la fel ca înainte de pandemie, meniurile s-au scumpit cu aproximativ 20% față de anii trecuți, raportat la prețul alimentelor folosite. În fiecare duminică avem oferte pentru orice tip de eveniment, oferim aranjamentele florale sau tortul gratis, în funcție de numărul de persoane” spune managerul de evenimente Majestic Sibiu.

Versailles Weddings and Events este una dintre cele mai dorite locații de evenimente pentru tineri. Anul acesta locurile sunt ocupate inclusiv pentru zilele de miercuri, joi, vineri.

„Cererea este foarte mare, nunți avem de miercuri până sâmbătă, avem și foarte mule botezuri și banchete școlare în toate zilele săptămânii. Prețurile meniurilor cresc în fiecare an în funcție de inflație. De această dată, odată cu creșterea prețurilor alimentelor, s-au scumpit și meniurile cu aproximativ 10%, iar băuturile mai puțin, undeva la 5%” spune pentru Versailles Weddings and Events managerul de evenimente.

Versailles Weddings and Events oferă pachetul complet pentru organizarea evenimentelor, de la locație, meniuri până la decor și sonorizare, iar pentru zilele de vineri, cei interesați sunt așteptați cu o reducere de 30 de lei pentru meniuri.

Și la Restaurant Cristinne, meniurile au suferit o modificare de preț de aproximativ 20-30%  față de anii trecuți, dar clienții sunt așteptați cu  multe oferte, pentru copii există gratuități, iar la plata integrală se fac reduceri.

În ceea ce privește serviciile de foto-video, și aici se pot observa diferențe de prețuri față de anii trecuți. Prețurile încep de la 4000 de lei pentru un pachet care include  DJ, lumini disco, foto și video, dar pot urca până la 5.500 lei, pachetul cuprinzând DJ cu 2 Globuri disco si 2 Movie head, mașină de fum, mașină baloane de săpun + FOTO + VIDEO + 1 Album foto + Filmare aeriana cu Drona.

 

Ultima oră

Comentariul meu