filiala sibiu a asociaţiei comunelor din românia finanțează fondul de premiere pentru elevii premianţi la ”olimpiada satelor”

„Educaţia nu este pregătirea pentru viaţa, educaţia este viaţa însăşi” (John Dewey). Sub această deviză coroborată cu responsabilitatea actului de bună guvernanţă locală, care prioritizează educaţia capitol de întâietate, primarii comunelor din judeţul Sibiu prin structura asociativă Filiala judeţeană Sibiu a Asociaţiei Comunelor din România, au pus la dispoziţie fondul de premiere pentru elevii premianţi în cadrul etapei regionale a „OLIMPIADEI SATELOR din TRANSILVANIA” ediţia a 10-a, dedicată elevilor din clasele V – VIII, organizată la Sibiu de Inspectoratul Şcolar Judeţean si Academia Forţelor Terestre ” Nicolae Bălcescu „.

Alături de partenerii evenimentului Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţiunea ASTRA, primarii comunelor au dat încă odată dovadă de unitate şi responsabilitate, stimulând în acest fel performanţa în educaţie şi angrenarea elevilor în toate competiţiile organizate de Ministerul Educaţiei. Filiala judeţeană Sibiu a A.Co.R. a fost reprezentată pe tot parcursul acestei acţiuni alături de organizatori şi parteneri de Valentin IVAN – preşedintele filialei şi primarul comunei Sadu.

Valentin Ivan a evidenţiat solidaritatea şi unitatea colegilor primari, care prin Decizia Consiliului Director au aprobat alocarea sumei pentru fondul de premiere.

„Mulţumim organizatorilor pentru implicarea profesională şi logistică asigurată. Satul românesc dă societăţii valori şi dovedeşte o renaştere a unei meserii vocaţionale acea de „învăţător şi profesor” care aşa cum spunea Tudor Arghezi ” Învăţătorul este lumânarea care arzând îi luminează pe alţii”!”, a transmis Filiala judeţeană Sibiu a A.Co.R.

Ultima oră

Comentariul meu