copil de 16 ani la volan, urmărit de poliție pe străzile din sibiu – a fost blocat pe zaharia boiu
FOTO arhivă

Un copil de 16 ani a fost urmărit în trafic, în toiul nopții, de polițiștii sibieni. Acesta s-a urcat la volan deși nu avea permis, iar când oamenii legii i-au făcut semn să oprească, el și-a continuat drumul. La câteva străzi distanță, rutieriștii l-au blocat.

„La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe strada Emil Cioran, polițiștii reușind blocarea și oprirea autoturismului pe strada Zaharia Boiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 16 ani, domiciliat în județul Iași, în cauză fiind întocmite actele în vederea declanșării cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva zile în Sibiu. Un copil de 15 ani a furat o mașină din Deva și a condus-o până la Sibiu. El a făcut accident pe Calea Cisnădiei, dar și-a văzut de drum. În zona Căii Dumbrăvii, a fost blocat în trafic de alți șoferi până la venirea polițiștilor. DETALII AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu