whatsapp impune noi reguli - redirecționarea mesajelor va fi limitată
Sursa Foto - blog.catmobile.ro

În urmă cu trei ani, WhatsApp făcea primul efort pentru limitarea acestui inconvenient. Astfel, era limitat numărul de mesaje deja redistribuite cărora le puteai da forward din nou altor grupuri simultan.

Schimbarea începuse să aibă loc inițial doar în Brazilia, dar acum va fi integrată la nivel global. Aici a fost reperată versiunea beta 2.22.7.2 a WhatsApp pentru Android. Prin urmare, utilizatorii platformei nu vor mai putea da forward mesajelor deja „forwardate” spre mai mult de un grup.  WABetaInfo a observat că schimbarea a fost pregătită pentru lansare și pe iOS, în urmă cu o săptămână (beta 22.7.0.76), și asta reprezintă efortul companiei de a reduce numărul de utilizatori bombardați cu spam-uri și fake news.

Există totuși niște chichițe pe care trebuie să le clarificăm. Dacă tu ești expeditorul original al mesajului, poți să-i dai forward până îți pică degetul. Schimbarea are loc atunci când tu primești un mesaj de la altcineva care i-a dat forward. De aceea, tu nu vei mai putea da forward mesajului respectiv decât unui singur grup. Trăiască tehnologia și încetarea abuzului cu postările „amuzante” primite de la toate neamurile pe care le-ai ajutat să-și facă WhatsApp, scrie zonait.ro

whatsapp impune noi reguli - redirecționarea mesajelor va fi limitată

Ultima oră

Comentariul meu