una dintre marile lucrări ale constructorului sibian con-a a fost modernizarea stadionului municipal
Una dintre marile lucrări ale constructorului sibian CON-A a fost modernizarea Stadionului Municipal

Pe lângă proiectul stadionului municipal în ansamblu, fosta tribună oficială, demolarea și reconstrucția ei, reprezintă un subiect extrem de controversat. Dar, controversele au rămas la nivel de discuții, deoarece lucrările continuă. Constructorul a făcut public un video prin care arată stadiul modernizării și faptul că au început lucrările la tribuna care va deveni a doua la redeschiderea locației.

CON-A, constructorul care a preluat lucrările la stadionul municipal după rezilierea contractului Primăriei cu cei de la Construcții SA, a publicat mereu filmulețe care arată stadiul lucrărilor. De această dată vizată este fosta tribună oficială, care va deveni tribuna a II-a odată cu redeschiderea stadionului. Lucrările au început, aceasta fiind una din cele mai controversate zone ale stadionului din cauza milioanelor de dolari care au fost ”înghițiți” aici.

YouTube video

Tribuna oficială fusese reabilitată cu aproximativ 2 milioane de euro, iar lucrarea se afla încă în garanție la momentul la care s-a anunțat că va fi demolată parțial. Primăria Sibiu a explicat că a fost nevoie de această intervenție, pentru că între timp s-au schimbat normativele legate de siguranța în caz de cutremur, iar structura tribunei nu era sigură.

VEZI AICI EXPLICAȚIILE COMPLETE

Din această cauză, dar și altele conexe, CON-A explica pentru Ora de Sibiu, în luna octombrie, că termenul de finalizare a construcției stadionului va fi depășit.

CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE CONSTRUCTORULUI

video - ”municipalul” prinde contur - constructorul lucrează de zor la fosta tribună oficială

 

Ultima oră

Comentariul meu