de paște, la promenada sibiu și shopping city sibiu punctele sunt din nou la modă și aduc surprize speciale pentru utilizatorii spot

De Paște, punctele sunt din nou la modă și le oferă pasionaților de cumpărături o experință de shopping completă la Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu. Pe lângă inspirația pentru cele mai în tendințe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, clienții centrelor comerciale care fac cumpărături în valoare de minimum 300 de lei câștigă garantat un premiu la InfoPoint. De asemenea, clienții care au instalat aplicația de loialitate SPOT și fac cumpărături în perioada menționată, sunt înscriși automat într-o tombolă specială.

Astfel, la Promenada Sibiu, cumpărăturile de minimum 300 de lei (pe maximum 2 bonuri fiscale) aduc automat unul dintre cele 500 de premii instant: vouchere cadou de 50 lei. Utilizatorii aplicației SPOT care fac cumpărături în perioada 4 – 22 aprilie sunt înscriși automat la tragerea la sorți pentru un outfit fashionable de primăvară în valoare de 2.000 de lei.

Vizitatorii Shopping City Sibiu care achiziționează produse în valoare de minimum 300 de lei (pe maximum 2 bonuri fiscale) și vor prezenta bonurile la Info Point în aceeași zi a cumpărăturilor vor avea și ei parte de surprize. Cumpărăturile le vor aduce garantat o cană de porțelan tematică, cu buline, iar cei mai norocoși participanți, care au și aplicația SPOT instalată și fac cumpărături în perioada 4 – 22 aprilie, vor putea câștiga la tombolă un Smart TV LG, Ultra HD 4K, HDR.

Experiențe inedite și târg de cadouri pentru Paște

Pentru ca experiența să fie completă, noua campanie aduce decoruri creative și inedite în zonele de Info Point. Astfel, la Promenada Sibiu, patru cabine muzicale îi așteaptă pe vizitatorii centrului comercial să se bucure de patru experiențe muzicale diferite sau să le ofere cadrele perfecte pentru următoarele poze pentru social media.

La Shopping City Sibiu, cei mici se pot bucura de căsuțe tematice cu buline, în care se pot juca diferite jocuri cu mingi și aruncare la țintă, pentru divertismentul din timpul lor liber. De asemenea, pentru cei care doresc să se pregătească pentru Iepuraș cu cadouri specifice, centrul comercial pregătește de Florii un târg de cadouri, în zona galeriei magazinelor de fashion. Artizani și meșteri populari îi vor întâmpină pe vizitatorii Shopping City Sibiu, în perioada 15 – 17 aprilie, cu: ouă încondeiate,  ceramică pictată, decoruri cu iepurași, cadouri de artizanat, diverse bijuterii, aranjamente, decorațiuni florale și multe altele.

SPOT, aliatul în cadouri și modă al Iepurașului de Paște

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui premiu pentru o primăvară la modă, fiecare sesiune de cumpărături va aduce puncte de loialitate.

Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii și oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

de paște, la promenada sibiu și shopping city sibiu punctele sunt din nou la modă și aduc surprize speciale pentru utilizatorii spot de paște, la promenada sibiu și shopping city sibiu punctele sunt din nou la modă și aduc surprize speciale pentru utilizatorii spot

Ultima oră

Comentariul meu