copilul dispărut, găsit de polițistul cool din sibiu - prietenii băiatului l-au sunat pe teacă pe facebook

Polițistul Viorel Teacă din Sibiu a reușit să îl găsească pe copilul dispărut într-un timp record de la sesizarea familiei. Prietenii lui Alex, băiatul care a fugit de acasă, l-au contactat pe polițistul cool pe rețelele de socializare și i-au cerut ajutorul. Viorel Teacă este cunoscut drept prietenul copiilor, iar acum, după această nouă intervenție, este salvatorul lor. 

Alex, băiatul de 15 ani care a dispărut luni de acasă, a fost găsit de polițiști. Și nu de orice polițist, ci de Viorel Teacă, care este supranumit „prietenul copiilor”. Datorită popularității acestuia pe rețelele de socializare, prietenii băiatului dispărut l-au contactat pe Teacă pentru a-l ajuta să se întoarcă acasă. 

În cursul zilei de marți, polițiștii sibieni au fost sesizați cu privire la dispariția unui copil. Și sora acestuia a contactat Ora de Sibiu făcând un apel la cetățeni pentru a ajuta familia să-l găsească.

VEZI AICI CE A SPUS SORA BĂIATULUI DISPĂRUT 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, prietenii lui Alex au văzut că este dat dispărut la ziar. Atunci, aceștia l-au convins pe băiat „să se predea”… lui Viorel Teacă, polițistul în care aveau încredere deplină. În urmă cu două zile, aceștia făcuseră chiar și poze cu el în oraș. De asemenea, ei îi urmăresc activitatea și pe rețelele de socializare. Așadar, și-au făcut curaj și l-au sunat pe Facebook. Băieții i-au spus că Alex vrea să se întoarcă acasă, însă îi este frică. Polițistul și copiii și-au dat apoi întâlnire în Gară, iar de acolo omul legii l-a preluat pe băiatul dispărut. 

Sora băiatului a confirmat că acesta a fost găsit. „Un prieten de-al lui l-a găsit și ne-a sunat”, a spus aceasta pentru Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI POVESTEA POLIȚISTULUI VIOREL TEACĂ

YouTube video

Povestea s-a încheiat cu un final fericit, băiatul nefiind victima vreunei infracțiuni. Acesta ar fi fugit de acasă din cauza unor neînțelegeri mai vechi pe care le avea cu tatăl său vitreg.

Ultima oră

Comentariul meu