au dat radarul polițiștilor peste cap - doi sibieni care au circulat cu viteză, amendați
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au desfășurat, marți dimineața, o acțiune fulger pe drumurile din județ pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze de producere a accidentului. Mulți șoferi au fost prinși că circulau cu viteză mare pe sectoarele de drum unde limita era chiar și 50 km/h.

Unul dintre șoferi a fost prins în zona muzeului Astra. El circula cu peste o sută la oră acolo unde limita era jumătate.

„Pe DJ 106A Sibiu – Rășinari, în zona Muzeului Astra, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto de 45 de ani din Cisnădie conducând autoturismul cu viteza de 112 km/h, limita maximă admisă în zonă fiind de 50 km/h. Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile și aplicată o amendă contravențională în valoare de 1.305 lei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

au dat radarul polițiștilor peste cap - doi sibieni care au circulat cu viteză, amendați

Un alt șofer, în vârstă de 40 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind surprins și înregistrat cu aparatul radar pe DN 1, rulând cu viteza de 148 km/h, în zonă de limitare  a vitezei la 100 km/h.  

Ultima oră

Comentariul meu