șofer beat, urmărit de poliție - a lovit o mașină parcată între armeni și alămor
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au pornit în urmărirea unui șofer care nu a vrut să oprească la semnalele acestora. Omul a turat motorul, iar între Armeni și Alămor, pe drumul județean, a făcut accident. Șoferul, care era beat, a lovit o mașină parcată.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00,40, pe DJ 107B, polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus dinspre localitatea Armeni spre localitatea Alămor. Bărbatul și-a continuat deplasarea și, urmărit de echipajul de poliție, după câteva zeci de metri, a pierdut controlul direcției intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Alămor.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun polițiștii sibieni.

Ulteriori recoltării probelor biologice, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului s-au întocmit actele pentru efectuarea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu