video filmul tragediei în care un sibian a murit înecat în jiu - bărbatul nu a mai putut fi salvat

Un sibian pasionat de rafting a murit după ce barca în care se afla s-a răsturnat. O altă persoană a fost scoasă în stare de şoc din apa îngheţată. Cei doi făceau parte dintr-un grup mai mare venit să se distreze la rafting.

Asta deşi meteorologii au emis avertizări de vreme rea, iar râul plin de stânci este extrem de învolburat. Poliţia a deschis dosar pentru ucidere din culpă.

Pe o vreme turbată, cu ploaie şi vânt puternic, 22 de oameni au urcat în 3 bărci şi au pornit într-o aventură pe râul Jiu. Două dintre ambarcaţiuni s-au răsturnat din cauza apei învolburate şi a curenţilor puternici. O femeie dintr-o barcă a reuşit să sune la 112. Imediat, a început o operaţiune de salvare contracronometru, scrie observatornews.ro

YouTube video
Trupul unui bărbat de 35 de ani din Sibiu a fost recuperat dintre stânci. Medicii au încercat să-l resusciteze pe marginea apei, dar nu au reuşit să-l salveze. O femeie de 35 de ani a fost scoasă din apă în stare de hipotermie şi dusă la spitalul din Petroşani. Pentru că zona este abruptă, oamenii au fost ajutaţi să iasă pe frânghii.

Ultima oră

Comentariul meu