VIDEO: Trafic îngreunat pe strada Maramureșului - Au început lucrările la carosabil

Șoferii care au avut drum vineri dimineața pe strada Maramureșului au circulat cu viteză redusă, iar asta din cauza lucrărilor care se efectuează la nivelul carosabilului. Traficul a fost îngreunat și s-a circulat bară la bară la orele de vârf.

Șantierele s-au redeschis în municipiul Sibiu odată cu venirea primăverii. Au fost anunțate lucrări în Terezian, în Hipodrom, pe Calea Dumbrăvii, dar și în cartierul Ștrand.

VEZI AICI UNDE SE LUCREAZĂ PRIMĂVARA ACEASTA

Primăria a anunțat în urmă cu două săptămâni că reparațiile capitale din cartierul Ștrand se apropie de final. Multe străzi au fost modernizate, iar acum a venit și rândul străzii Maramureșului, acolo unde joi noapte carosabilul a fost decopertat. Vineri dimineață, șoferii care au trecut pe aici au circulat cu viteză redusă.

VIDEO: Trafic îngreunat pe strada Maramureșului - Au început lucrările la carosabil VIDEO: Trafic îngreunat pe strada Maramureșului - Au început lucrările la carosabil

Parcările de pe Maramureșului au fost semnalizate drept închise vineri dimineața.

VIDEO: Trafic îngreunat pe strada Maramureșului - Au început lucrările la carosabil

„Reparațiile capitale în cartierul Ștrand se apropie și acestea de final. Lucrările sunt executate în proporție de 75%. În următoarea perioadă se va turna ultimul strat de asfalt pe străzile Bihorului, Doljului și Hațegului și se va finaliza amenajarea parcării din zona străzilor Vrancei – Bucovinei și Maramureșului. Urmează execuția lucrărilor pe străzile Gorjului, între Bihorului și Ștrandului, Sălajului, între Gorjului și Oașului, Oașului și Vrancei”, au anunțat reprezentanții primăriei în luna martie.

VIDEO: Trafic îngreunat pe strada Maramureșului - Au început lucrările la carosabil

Pe strada Maramureșului a fost impusă o limită de viteză de 40 km/h pe perioada lucrărilor.

Ultima oră

Comentariul meu