bătrânelul găsit mort la cisnădie - parchetul face cercetări - „avem un cerc de suspecți”
foto: arhivă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu fac cercetări după ce, luni, un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit fără suflare în locuința lui din Cisnădie. Deși inițial se credea că bărbatul ar fi murit după ce a căzut în casă, acum se ia în calcul și posibilitatea ca el să fi fost omorât. Oamenii legii au deja un cerc de suspecți. 

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatului găsit mort la Cisnădie. Trupul neînsuflețit a fost găsit luni dimineața chiar în locuința lui. Inițial, indiciile i-au condus pe anchetatorii către pista conform căreia bărbatul ar fi căzut și s-ar fi lovit, iar asta i-ar fi produs decesul. Însă, în urma autopsiei făcute de medicii legiști, s-a stabilit faptul că moartea cisnădianului ar fi putut surveni în urma unor lovituri. Deci, acesta ar fi fost bătut până când a murit. 

CITEȘTE ȘI: Bătrânel găsit fără suflare la Cisnădie 

„Dosarul a ajuns la noi și facem cercetări. Inițial, s-au făcut cercetări pentru ucidere din culpă, fiindcă se presupunea că victima a căzut pe scări sau în casă și s-a lovit. La Medicina Legală s-a pus problema unor lovituri cauzatoare de moarte, astfel că s-a schimbat încadrarea. Avem un cerc de suspecți în acest moment. Se pare că duminică seara, se aflau mai multe persoane în curte și au consumat băuturi alcoolice. În urma cercetărilor de la Medicină Legală s-a luat în calcul și posibilitatea să fi căzut, dar și să fi fost lovit. Facem cercetări pentru a stabili cauzele decesului”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, prim procurorul Ion Veștemean, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

În acest moment, practic, toți cei prezenți duminică seara la cheful din curtea din Cisnădie sunt suspecți, dar, în același timp, niciunul nu este suspect. Se iau în calcul ambele variante – că sibianul a căzut și s-a lovit mortal sau că a fost bătut până la moarte. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ” batranel”? Pe bune? Asa cuvant folositi intr-u articol serios, despre cineva care a si murit?