update accident grav la cristian - patru victime, dintre care două încarcerate

Un accident rutier grav a avut loc, vineri după-amiaza, pe drumul dintre Sibiu și Cristian. Două autoturisme s-au izbit la intrarea în localitate, patru persoane fiind rănite. Două dintre ele sunt încarcerate.

UPDATE 2

Echipajele ISU Sibiu au intervenit pentru descarcerarea a două persoane conștiente blocate în unul dintre autoturisme.

„Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale celor patru persoane implicate, trei bărbați și o femeie care au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și policontuzionate in urma accidentului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update accident grav la cristian - patru victime, dintre care două încarcerate

UPDATE 1

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Rășinari, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns de pe un drum secundar în drumul național și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Sibiel”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporala a celor doi conducători auto și a doi pasageri, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Rășinari, aflat în primul autoturism, respectiv o tânără în vârstă de 22 de ani, aflată în a doua mașină.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări amănunțite în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor exacte ale producerii accidentului.

update accident grav la cristian - patru victime, dintre care două încarcerate

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit primelor informații, accidentul s-a petrecut pe DN 1, în afara localității Cristian, între coborârea dinspre Sibiu și intrarea în localitate. Este vorba despre o coliziune între două autovehicule, transmit polițiștii.

La fața locului s-a deplasat trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și un echipaj de stingere. Două dintre cele patru victime sunt blocate între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Traficul este blocat total la momentul redactării acestei știri (17:30). Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu