ședință de urgență la consiliul județean - s-au votat proiecte prin care se cer bani de la pnrr

Consilierii județeni au fost chemați la o ședință de urgență. Au votat pentru mai multe proiecte ce vor fi înaintate în vederea finanțării prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Fondurile vor fi folosite pentru reabilitarea unor clădiri ale spitalelor, dar și sediul Consiliului Județean.

PNRR prevede o axă de finanțare pentru lucrări de eficientizare energetică la clădirile publice. Consiliul Județean a profitat de aceste posibilități de alocări financiare și a întocmit mai multe proiecte care să aducă bani județului pentru astfel de lucrări.

Aceste proiecte au avut de votat consilierii județeni în ședința de urgență, și toate au fost adoptate cu majoritate de voturi.

Dacă aceste proiecte vor fi finanțate, clădirea Consiliului Județean va fi consolidată seismic, dar și energetic. Eficiența energetică va crește, în urma lucrărilor, și la pavilionul administrativ al Spitalului Județean, la secția Anatomie Patologică, la pavilionul central al Spitalului de Psihiatrie. Clădirea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Dumbrăveni va fi și ea reabilitată.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu