eugen iordănescu, colaborator al securității, la fel ca băsescu - sentința înaltei curți este definitivă

După ce în urmă cu trei ani Curtea de Apel a decis că fostul președinte al Camerei de Comerț din Sibiu, Eugen Iordănescu a fost colaborator al Securității (DETALII AICI), recursul acestuia a fost respins definitiv, joi la Înalta Curte de Casație și Justiție.

”Respinge recursul declarat de pârâtul Iordănescu Eugen împotriva sentinţei civile nr. 520 din 2 octombrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 30 martie 2022”, se arată în soluția făcută publică de ÎCCJ.

CITIȚI ȘI: Eugen Iordănescu, încă două luni sub control judiciar – Procuror: ”Până atunci sperăm să terminăm dosarul”

Decizia este una definitivă, astfel că oficial, Eugen Iordănescu, este declarat colaborator al Securității.
În urmă cu trei ani, contactat pe atunci de reporterii Ora de Sibiu, Eugen Iordănescu a declarat că își asumă această decizie.eugen iordănescu, colaborator al securității, la fel ca băsescu - sentința înaltei curți este definitivă
„Este o decizie a Curții de Apel, cu toții trebuie să ne asumăm acele vremuri, așa cum au fost ele. Singura șansă să nu se mai repete este să ni le asumăm. Eu am spus tot ce am avut de spus în instanță. Îmi asum această decizie”, a declarat în 2019, Eugen Iordănescu, pe atunci director la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu.

VEZI AICI CE ACUZAȚII I SE ADUC LUI EUGEN IORDĂNESCU

Ultima oră

Comentariul meu